artikel

Rienks Architecten

productnieuws

Bedrijfsprofiel Rienks Architecten is een full-service architectenbureau dat op meerdere schaalniveaus werkt. Het kleinste detail tot en met het grote stedenbouwkundige gebaar is onderwerp van studie. De opdrachtgever, de toekomstige gebruikers en de planlocatie staan hierbij centraal. Het uiteindelijke doel van het ontwerpproces is de realisatie van een op maat gesneden gebouw binnen de gestelde […]

Bedrijfsprofiel

Rienks Architecten is een full-service architectenbureau dat op meerdere schaalniveaus werkt. Het kleinste detail tot en met het grote stedenbouwkundige gebaar is onderwerp van studie. De opdrachtgever, de toekomstige gebruikers en de planlocatie staan hierbij centraal. Het uiteindelijke doel van het ontwerpproces is de realisatie van een op maat gesneden gebouw binnen de gestelde tijd, financiën en het maatschappelijk-culturele kader van de architectuur. Tijdens het ontwerpproces worden grenzen afgetast en indien nodig verlegd om een optimaal en vernieuwend gebouwconcept te ontwikkelen. Communicatie in woord en beeld is het sleutelwoord

Contactegevens
St. Ignatiusstraat
4817 KK Breda

T: 076-5239320
F: 076-5239349
Email: info@rienksarchitecten.nl

http://www.rienksarchitecten.nl

Bureauinformatie
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel