artikel

The Doors introduceert Segno Flush

productnieuws

The Doors, Design op Maat, introduceert de Segno Flush, de meest geavanceerde draaideur van dit moment. Een kozijnloze design deur, strak afgewerkt in de wand, met een sterke, duurzame constructie.

The Doors introduceert Segno Flush

 

 

 

 

 

Technisch zeer geavanceerd, optisch een stijlvolle mix tussen avantgarde en retro. Met ruime keuze uit 28 houtuitvoeringen en ontelbare glazen of gekleurde panelen. Met het onzichtbare aluminium kozijn voegt deze draaideur zich naadloos in de wand. Deurposten zijn verdwenen, scharnieren zijn uit het zicht. Optisch schitterend, en toch een sterke en duurzame constructie. Het kleurpalet biedt 47 tinten, naar keuze aan beide zijden van de deur verschillend. Afmetingen en uitvoering van designdeuren zijn bij The Doors op maat.

De Segno Flush deur wordt omlijst door een 2 mm smal profiel dat onzichtbaar is bij een gesloten deur. De transparante glazen deuren hebben een 40 mm profiel dat wel zichtbaar blijft.

Inbouwframe

Onzichtbaar wegschuiven in de wand; dat is wat het ruimtebesparende inbouwframe van The Doors doet. Een revolutionair Italiaans schuifdeur concept, waarbij functie en design hand in hand gaan. Duurzaam, solide en uiterst eenvoudig te monteren. Het frame is 95% montageklaar. Naast het inbouwframe biedt The Doors een grote collectie Movi schuifdeuren. Van basic tot ultra design, toe te passen in alle ruimtes van kantoor of woonhuis. Italiaanse Vormgeving met de hoofdletter –V-.

Reageer op dit artikel