artikel

DPL Europe presents: Lighting Experience Centre (LEC)

productnieuws

Iedere bezoeker van het Lighting Experience Centre van DPL Europe beaamt dat dit een unieke plek is. Hier wordt het belang van verlichting in een commerciële omgeving gedemonstreerd. Architecten, retailers en vele anderen ervaren er de idealemanier om objecten onder de best mogelijke verlichtingsinstellingen te presenteren, met het doel aantrekkelijke en aangename belevingen te creëren.

DPL Europe presents: Lighting Experience Centre (LEC)

In het Lighting Experience Centre zien bezoekers hoe verlichting kan spelen met kleuren. Hoe accenten in de juiste verlichting tot leven komen. De bezoeker wordt actief betrokken in de zoektocht naar de verlichting, passend bij hun lichtvraag. In de met zorg ontworpen omgeving ziet u licht in al zijn kracht en schoonheid.

 DLP 

Dit alles maakt het Lighting Experience Centre in Helmond, Nederland, een van de mooiste showrooms voor professionele verlichting in Europa en misschien zelfs de wereld. Kom ons bezoeken! Bel 0492 59 39 39 voor een afspraak.

Het is mogelijk voor architecten, retailers, bedrijven en groepen om het Lighting Experience Centre te gebruiken voor vergaderingen en bijeenkomsten. Er is een presentatieruimte beschikbaar met allerhande faciliteiten en een volledig uitgeruste keuken. Neem contact op met DPL Europe voor meer informatie of het maken van een reservering of kijk op www.dpl-europe.com

 DLP_Logo 

Reageer op dit artikel