artikel

Advertorial: Besam RD3L, een indrukwekkende verschijning

productnieuws

De grote RD3L van Besam, voorzien van ruime compartimenten, biedt optimale toegankelijkheid. In het bijzonder ideaal voor voortdurende grote voetgangersstromen. Winkelwagens, bagagetrolleys en rolstoelen kunnen daarmee moeiteloos passeren. De RD3L is in verschillende diameters tot maximaal 6.2 meter leverbaar.

Advertorial: Besam RD3L, een indrukwekkende verschijning


Ontwikkeld met het oog voor detail

Het volledig roterende plafond zorgt voor een gelijkmatige verlichting en voorkomt borstelmarkeringen. De geïntegreerde veiligheidssensoren zorgen ervoor dat het geheel er opgeruimd en gestroomlijnd uitziet.

Een optionele nachtdeur biedt een elegante oplossing voor algehele afsluiting van de entree gedurende sluitingstijd.

Optimale klimaatbeheersing met minimaal energieverbruik

Een roterende deur biedt een uitstekende scheiding van de binnen- en buitenomgeving. Zo wordt tocht voorkomen en verlies van warmte en verkoeling verminderd. In de RD3L is het luchtgordijn geïntegreerd in de kap waardoor deze op het oog niet zichtbaar is.

advertorial Besam

Veiligheid staat voorop

Het unieke aandrijf- en remsysteem van de RD3L garandeert de veiligste, meest efficiënte werking. In verhouding tot andere roterende deuren, creëert het remsysteem een opvallend korte en gecontroleerde remweg bij activering.

Het systeem kan eenvoudig telefonisch of via een modem worden aangesloten op Besam Service om uitvaltijd tot een minimum te beperken.

De RD3L voldoet aan de hoogste veiligheidsnorm (DIN18650)

Reageer op dit artikel