artikel

Factor Architecten b.v.

Portfolio

Bedrijfsprofiel Architectenbureau Factor Architecten staat voor duurzame architectuur en stedenbouw, gericht op de specifieke situatie en vraagstelling. Samen met de opdrachtgever maakt Factor Architecten op een bewuste manier afwegingen omtrent duurzaam en mens- en milieuvriendelijk bouwen, om te komen tot creatieve en unieke totaaloplossingen. Begrippen als goed luisteren en meedenken spelen daarbij een belangrijke rol. […]

Bedrijfsprofiel

Architectenbureau Factor Architecten staat voor duurzame architectuur en stedenbouw, gericht op de specifieke situatie en vraagstelling. Samen met de opdrachtgever maakt Factor Architecten op een bewuste manier afwegingen omtrent duurzaam en mens- en milieuvriendelijk bouwen, om te komen tot creatieve en unieke totaaloplossingen. Begrippen als goed luisteren en meedenken spelen daarbij een belangrijke rol. De gebruiker staat bij het zoeken naar duurzame ontwerpoplossingen dan ook steeds centraal.
Het bureau heeft ervaring op het gebied van woningbouw (ook CPO-projecten), scholenbouw, recreatieparken, utiliteitsprojecten, interieurontwerp, renovaties en stedenbouwkundige plannen.

Factor Architecten is onderdeel van IA Groep. IA Groep heeft brede kennis op het gebied van duurzaam bouwen, installaties, gebouwexploitatie, klimaatbeheersing en constructies. IA Groep is participant van het Dutch Green Building Council (DGBC) en tevens BREEAM Expert. Opdrachten kunnen zowel integraal als categoraal uitgevoerd worden. Dankzij de verschillende bronnen van specialistische kennis in combinatie met de compactheid van de organisatie, kan IA Groep de gehele breedte van het ontwerpproces te bestrijken, vanaf het prille begin tot en met de uiteindelijke realisatie. Dit leidt tot hoogwaardige oplossingen, maximale prestaties, tijdwinst en lagere kosten. IA Groep is zowel nationaal als internationaal actief en kent een grote diversiteit aan projecten.

Contactegevens
Geograaf
6921 EW Duiven

T: 026-3844460
F: 026-3844479
Email: info@factorarchitecten.nl

http://www.iagroep.com

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel