artikel

Hans van Heeswijk architecten

Portfolio

Bedrijfsprofiel Het gaat Hans van Heeswijk architecten vooral om helderheid. Kantoren waar medewerkers zich thuis voelen en bezoekers meteen de weg weten. Viaducten waarover schoolgaande kinderen veilig en comfortabel kunnen fietsen. Gebouwen die het daglicht genereus binnen laten en ‘s-avonds als verlichte bakens hun omgeving aanstralen. Architectuur moet vooral licht zijn. ContactegevensErtskade1019 BB Amsterdam T: […]

Bedrijfsprofiel

Het gaat Hans van Heeswijk architecten vooral om helderheid. Kantoren waar medewerkers zich thuis voelen en bezoekers meteen de weg weten. Viaducten waarover schoolgaande kinderen veilig en comfortabel kunnen fietsen. Gebouwen die het daglicht genereus binnen laten en ‘s-avonds als verlichte bakens hun omgeving aanstralen. Architectuur moet vooral licht zijn.

Contactegevens
Ertskade
1019 BB Amsterdam

T: 020-6225717
F: 020-6238284
Email: info@heeswijk.nl

http://www.heeswijk.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur

Reageer op dit artikel