artikel

Bronsvoort Blaak Architecten bna

Portfolio

Bedrijfsprofiel De vraagstelling van de opdrachtgever optimaal vertalen in een goed gebouw met een duidelijke architectonische functionaliteit. Dat is de kracht van Bronsvoort Blaak Architecten. Onze architectonische aanpak leidt tot gebouwen die in kwaliteit uitstijgen boven het verwachtingspatroon. Wij bereiken dit resultaat door de juiste combinatie van kennis, vaardigheden en verantwoordelijkheden tijdens het gehele architectuurproces: […]

Bedrijfsprofiel

De vraagstelling van de opdrachtgever optimaal vertalen in een goed gebouw met een duidelijke architectonische functionaliteit. Dat is de kracht van Bronsvoort Blaak Architecten.
Onze architectonische aanpak leidt tot gebouwen die in kwaliteit uitstijgen boven het verwachtingspatroon. Wij bereiken dit resultaat door de juiste combinatie van kennis, vaardigheden en verantwoordelijkheden tijdens het gehele architectuurproces: een intensieve samenwerking met opdrachtgevers in de planfase, een creatief gebruik van architectonische middelen in de ontwerpfase, en een zorgvuldige begeleiding in de bouwfase.

Contactegevens
Hof
3958 CH Amerongen

T: 0343-461507
F: 0343-461395
Email: bureau@bronsvoortblaak.nl

http://www.bronsvoortblaak.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel