artikel

Architectenbureau Sierhuis

Portfolio

“een Sierhuis verzekert u van een sierlijke ontwerp met oog voor detail “ Architectenbureau Sierhuis wordt geleid door ir. Sandro Sierhuis,  cum laude afgestudeerd aan de TU Delft in architectuur en bouwtechniek. Met een enthousiast team van medewerkers en adviseurs worden projecten van verschillende grootte en aard aangenomen. Het bureau is ingeschreven bij het architecten […]

“een Sierhuis verzekert u van een sierlijke ontwerp met oog voor detail “
Architectenbureau Sierhuis wordt geleid door ir. Sandro Sierhuis,  cum laude afgestudeerd aan de TU Delft in architectuur en bouwtechniek. Met een enthousiast team van medewerkers en adviseurs worden projecten van verschillende grootte en aard aangenomen. Het bureau is ingeschreven bij het architecten register. Naast projecten in Nederland worden bouwopdrachten in Spanje gerealiseerd. Architect Sandro Sierhuis is hiertoe aangesloten bij het College van Architecten in Barcelona.  

De werkwijze
Elke opdracht wordt benaderd “als maatpak” passend bij de klant. Vanuit de brede opleiding is kennis van de verschillende facetten van het ontwerp en bouwproces  binnen het bureau aanwezig. Dit betreft zowel architectuur- als interieur opdrachten. Het ontwerp komt in nauw overleg met de opdrachtgever tot stand. Om de kwaliteit te waarborgen wordt het tekenwerk, bouwvoorbereiding en begeleiding in eigen hand gehouden.
De project architect blijft bij het gehele proces betrokken.

De projecten
Een aantal recente projecten zijn afgebeeld. Voor meer kunt u www.sier-huis.nl raadplegen of direct contact opnemen.

Contactegevens
Tweede Boomdwarsstraat
1015 LK Amsterdam

T: 020-3300000
Email: info@sier-huis.nl

http://www.sier-huis.nl

Bureauinformatie
Omvang: 1 t/m 9 werknemers
Werkgebied: Architectuur
Oprichting: 1995
Nominaties: *Prix de Rome 1986 Muziekschool bij laatste 10 eindselectie

Reageer op dit artikel