nieuws

de Architect op ARCHITECT@WORK

Interieur

Tijdens ARCHITECT@WORK op 12 en 13 september 2018 in Ahoy Rotterdam organiseert de redactie van de Architect een bijeenkomst binnen het thema ‘Architectuur en Licht’. Harm Tilman gaat tijdens deze bijeenkomst met verschillende ontwerpers en betrokkenen in gesprek over ‘Ontwerpen met licht’.

de Architect op ARCHITECT@WORK

Op de eerste dag, 12 september organiseert de redactie van de Architect het seminar ‘Ontwerpen met Licht’. In korte presentaties vertellen diverse ontwerpers over hun visie op dit thema. Vervolgens gaan zij onder leiding van Harm Tilman met elkaar in discussie over dit onderwerp.

Tijdens deze sessie ontvang je direct een gratis exemplaar van ons nieuwste nummer. In deze september-editie van ons 200 pagina’s dikke magazine gaan we onder andere in op het thema van ARCHITECT@WORK:  Architectuur en Licht.

Materia, Daan Roosegaarde en DAPh

Aansluitend aan het seminar van de Architect  is de tentoonstelling ‘Lovely Light by MATERIA’ waarin 125 bijzondere materialen worden getoond die allemaal een relatie met licht hebben, onderverdeeld naar de categorieën: lichtdoorlatendheid, lichtreflectie, UW-reagerend, lichtabsorptie en lichtproductie.

Op donderdag 13 september geeft Daan Roosegaarde de lezing ‘Landscape of the Future’ over zijn ontwerpen die de relatie tussen mensen en technologie ontdekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slimme snelweg, het Van Gogh fietspad, Waterlicht en zijn ontwerpen voor de Afsluitdijk.

Waterlicht Daan Roosegaarde.Foto Thea van den Heuvel van DAPh

Waterlicht door Daan Roosegaarde, gefotografeerd door Thea van den Heuvel van fotografencollectief DAPh

Ook is er een tentoonstelling van de foto’s die het fotografencollectief DAPh speciaal voor deze editie maakt en de ‘The ART of Upcycling by OCEAN SOLE’, een expositie waarin kunstwerken van gevonden teenslippers wereldwijd worden getoond.

ARCHITECT@WORK vindt plaats op 12 en 13 september in Rotterdam Ahoy, beide dagen van 13:00 tot 20:00. Meer informatie 

Maak gebruik van een voorregistratie met code 999 op www.architectatwork.nl voor een snelle en gratis toegang.

Reageer op dit artikel