nieuws

Oproep XS Arcam Market #2

Interieur

XS Architecture en Arcam roepen architecten en designers op om onderscheidende en innovatieve producten, plannen en prototypes aan te dragen voor de tweede editie van XS Arcam Market die als onderwerp heeft: textile architecture.

Oproep XS Arcam Market #2

 

 

 

Bijdragen aan deze tweede editie die van 10 tot 29 oktober wordt gehouden kunnen heel divers zijn: van draagbaar (stoffen, sjaals, tassen, kleden en behang) tot constructies van textiel zals tenten of andere vormen van beschutting.

De 20 meest veelbelovende bijdragen worden tentoongesteld in oktober tijdens de XS Arcam Market #2. De vijf meest in het oog springende met commerciële potentie krijgen een ple in de collectie van XS Architecture en/of Arcam. 

Meer informatie

Reageer op dit artikel