nieuws

Wie ontwerpt de StoereSofa?

Interieur

StoereVrouwen introduceert de StoereSofa onwerpwedstrijd. Het meubelstuk is bedoeld als groen tussendoortje tijdens wacht- of uitrustmomenten in publieke ruimtes, op evenementen en festivals. Heb jij een idee over hoe de bank er uit moet zien stuur dan je ontwerp in voor 22 april.

Wie ontwerpt de StoereSofa?

Wat zijn de vereisten? De unieke sofa moet stoer, vrouwelijk, charmant en speels zijn. Daarnaast moet hij door zijn functie makkelijk te vervoeren zijn, drie zitplaatsen hebben en van duurzame materialen gemaakt zijn.

De ontwerpen kunnen aangeleverd worden in de vorm van een maquette of 3D visualisaties en tekeningen, met een toelichting van het ontwerp en een materiaalvoorstel. Ontwerpen kunnen vóór 22 april 2013 ingestuurd worden, de winnaar krijgt op 1 mei bericht. Er zijn twee prijzen te winnen, een Publieksprijs en een eerst prijs. Deze laatste wordt gekozen door een deskundige jury.

StoereVrouwen

StoereVrouwen is een groeiend netwerk van ruim 1700 bewuste shoppers, die samen een ‘leger’ van kritische consumenten vormen. Met positieve en opvallende acties stimuleren zij zowel elkaar (de consumenten) als winkeliers en producenten tot wereldverbeterende veranderingen.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel