nieuws

Ontwerp een MINI Design Ride

Interieur

De MINI Design Rides zijn één van de visitekaartjes van de Dutch Design Week Eindhoven, dus rijden er ook dit jaar weer tientallen door de stad. Stadvis Creative Concepts zoekt ontwerpers met creatieve ideeën voor deze taxi’s. Het thema dit jaar is Big on Mini.

Ontwerp een MINI Design Ride

 

 

De designobjecten worden op auto’s gemonteerd met een bevestigingsplaat. De maker van het object moet zorgen voor een degelijke verbinding van zijn/haar object aan de bevestigingsplaat. Beide dienen voldoende degelijk te zijn zodat er geen schade optreedt tijdens het rijden. Het object mag groter zijn dan de grootte van de plaat.

Praktisch

Aanmelden kan tot maandag 10 september en de bestanden moeten worden aangeleverd voor donderdag 27 september. Meer praktische informatie is te vinden in deze PDF.

Reageer op dit artikel