nieuws

EeStairs zoekt Mooiste Trap van het Jaar

Interieur

EeStairs houdt de twaalfde verkiezing van de Mooiste Trap van het Jaar. Vier trappen die zich onderscheiden op gebied van innovatie, uitstraling en creativiteit zijn genomineerd. Donderdag 28 juni is de laatste dag dat er kan worden gestemd.

EeStairs zoekt Mooiste Trap van het Jaar

 

 

 

Naast het ontwerp is er ook gekeken naar het verhaal dat de trap vertelt, de kwaliteit van het materiaal en de plaats die de trap inneemt in het geheel.

Stemmen

De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door de fans van de trappen. Daarom kiest EeStairs net als vorig jaar voor een verkiezing via een Facebook pagina. Daarnaast staat op Facebook meer informatie en beeldmateriaal van alle genomineerde trappen. Ook via deze website kan worden gestemd.

Reageer op dit artikel