nieuws

Erick van Egeraat weer failliet verklaard

Geen categorie

Het architectenbureau van Erick van Egeraat is weer failliet verklaard. Dit gebeurde ook al eens in 2009. Daarna beleefde het bureau een doorstart als (Designed by) Erick van Egeraat. Ook ditmaal zal het faillissement hoogstwaarschijnlijk niet het einde voor de activiteiten van het bureau betekenen. Volgens de betrokken curator Jos Borsboom is de kans op een doorstart groot. ”Het faillissement wordt veroorzaakt door een gebrek aan geld, omdat debiteuren traag zijn met betalen.”

Erick van Egeraat weer failliet verklaard

Het nieuws werd als eerste gemeld door RTV Rijnmond.Het lijkt erop dat Designed by Erick van Egeraat niet te wijten is aan slechte bedrijfsvoering, maar eerder aan late betalers. Momenteel werkt het bureau aan grote opdrachten in het buitenland, waaronder Rusland, waar hij werkt aan het nieuwe stadion van Dinamo Moskou. Van Egeraat wilde bij RTV Rijnmond niet reageren op het faillissement.

Reageer op dit artikel