nieuws

de Architect september is nu uit

Geen categorie

De Architect van september is zojuist bij je op de mat gevallen. Op de omslag een foto van interieurarchitecte Sevil Peach. Zij heeft veel ervaring met het analyseren van de sterkte kanten van een leegstaand gebouw waarvoor een nieuwe bestemming moet worden gevonden.

de Architect september is nu uit

Zo heeft Peach voor het voormalige Essogebouw aan het Malieveld de opdracht  gekregen voor een vestiging van het succesvolle concept Spaces. Hierin kan zij  haar voorkeur voor het opnieuw gebruiken van een bestaand gebouw uitleven, door een aangename werkcultuur te scheppen waarin mensen zich prettig voelen.

In het interview met Harm Tilman passeren haar uitgangspunten en doelstellingen.

Actie abonnement de Architect

 

Reageer op dit artikel