nieuws

Floor is the new playground

Geen categorie

Tarkett introduceerde onlangs twee nieuwe LVT-collecties met een nieuw concept – FLOOR IS THE NEW PLAYGROUND. De iD Limited Edition is een uitbreiding op de iD Inspiration dry-back collectie, gebaseerd op de trends van morgen. De iD Inspiration Loose-lay is een losleg LVT-collectie die de installatietijd aanzienlijk verminderd.

Floor is the new playground

 


iD Inspiration Limited Edition

Ter aanvulling op de 132 decoren van iD Inspiration biedt deze nieuwe collectie vier nieuwe concepten die de huidige trends volgen: ‘Scandinavisch’, ‘modern’, ‘luxueus’ en ‘industrieel’. De collectie bestaat uit een reeks ultra-realistische houtsoorten, fijne texturen en luxueuze afwerkingen voor verbluffende optische effecten.

iD Inspiration Loose-lay

Deze nieuwe collectie geeft commerciële ruimten nieuwe flexibiliteit qua design. Het biedt een brede selectie aan exclusieve en realistische hout- en steendecoren en is tevens eenvoudiger en sneller te installeren. De iD Loose-lay kunnen direct zonder lijm gelegd worden met een minimale voorbereiding van de ondervloer. De Tarkett iD Inspiration Loose-lay stroken zijn voorzien van een exclusieve en gepatenteerde antisliprug. Het zeer duidelijke visgraatmotief garandeert een sterke hechting van het product aan de ondervloer.

Floor is the new playground

De communicatie rondom het concept uit zich in twee key-visuals: een emotie en de manier waarop het project inspireert. De nadruk ligt op de designflexibiliteit. Architecten kunnen spelen met kleuren, formaten, dessins en afwerkingen om zo op maat gemaakte ruimten te creëren.

Lees meer over het nieuwe concept ‘FLOOR IS THE NEW PLAYGROUND‘.

  

Of bekijk de brochure.

Reageer op dit artikel