nieuws

Video van de week: I am an architect

Geen categorie

Iedere week selecteert de redactie van de Architect de Video van de Week. Dat is een kort filmpje dat een connectie heeft met het werkveld van de architect. Video’s van de Week vallen op, omdat ze informatief, inspirerend, mooi gemaakt of soms gewoon entertainment.

Deze week richten we ons op het laatste. De Amerikaanse fabrikant YKK AP produceert aluminium producten voor de commerciële bouwindustrie, zoals vliesgevels en wandsystemen. Dit klinkt serieus, maar hun video ‘I am an architect’ bewijst dat het bedrijf ook een luchtige kant heeft. Met hippe brilletjes en stijlvolle blazers beantwoordt YKK AP op een aanstekelijke popbeat aan het stereotype van de architect. Toch spreken ze ook hun waardering uit: “It’s a daily grind, but we love what we do. A satisfying job giving you a better view”. Treffend, grappig en herkenbaar!

 

Reageer op dit artikel