nieuws

Kraaijvanger ontwerpt playground voor de TUDelft

Geen categorie

De studenten van de TUDelft krijgen binnenkort een ware playgound, één van de nieuwe hotspots van de campus. Kraaijvanger heeft de opdracht gekregen om deze locatie te creëren door het Sport & Culture Center te upgraden en uit te breiden. Belangrijk onderdeel in het ontwerp van Kraaijvanger is een centrale hal die deel uitmaakt van de playgound.

Kraaijvanger ontwerpt playground voor de TUDelft

Naast een upgrade van de bestaande voorzieningen wordt het complex uitgebreid met een diverse sportfaciliteiten, werkruimtes, lokalen en horeca. Tussen de Mekelweg en de buitensportvelden komt de gedeeltelijk overdekte playground.

Kraaijvanger

De missie van het SC Center is samengevat als ‘Explore yourself. Enlarge your playground.‘ De hotspot gaat bruisen van de activiteit en mensen. Daartoe komen straks alle looplijnen samen in de centrale hal waar een horecavoorziening komt. Op de playground zal altijd wat te beleven zijn door zijn multifunctionele inzetbaarheid voor sportieve en culturele activiteiten.

Reageer op dit artikel