nieuws

Merel Pit en Sander Woertman in Twitter-top

Geen categorie

De website www.debouwtwittert.nl geeft een overzicht van Twitter in de bouw. De site wil informeren, inspireren en houvast bieden bij het vaststellen van eenieders koers op Twitter. De site heeft een lijst uitgebracht met achttien namen van mensen die je zeker moet checken. Twee daarvan zijn onze redacteuren @Merel Pit en @SanderWoertman.

Merel Pit en Sander Woertman in Twitter-top

Naast @MerelPit en @sanderwoertman worden de volgende mensen en bedrijven aangeraden: BAMutiliteit, CorporatieNL, dokarchitecten, duurzametweets, e_adriaansen, gerben_vandijk, HeijmansNL, jaapmodder, JacqSchlangen, mjgeorgius, MarjetRutten, Piet_Zijlstra, ProRail, Rijkswaterstaat, wiebederidder en vincentmaaskant. De site selecteerde deze profielen vanwege hun getallen, eigen gezicht en inhoudelijkheid.

DeBouwTwittert bestaat nu een jaar en omvat bijna 600 organisaties en mensen die twitteren over bouw, vastgoed, architectuur, infrastructuur en installatietechniek. Toeleveranciers, adviseurs en media vormen het grootste aandeel in de lijst, gevolgd door aannemers, kennisorganisaties en ontwerpers.

Reageer op dit artikel