nieuws

Studentenprijsvraag WoodChallenge van start

Geen categorie

Centrum Hout nodigt studenten uit om vernieuwende technieken, concepten en ontwerpen waarin hout de hoofdrol speelt in te sturen voor 1 september 2012. De jury is dit jaar op zoek naar liefde en passie voor het product hout. Ook is durf en visie belangrijk.

Studentenprijsvraag WoodChallenge van start

 

 

 

 

De prijsvraag staat open voor de studies Bouwkunde en Civiele Techniek aan Technische Hogescholen en Universiteiten, maar ook voor alle andere technische opleidingen zoals Technische Bedrijfskunde, Architectuur, Milieukunde en Biochemie. Ook studenten van relevante mbo-opleidingen zijn uitgenodigd om mee te doen. De inzending moet betrekking hebben op een onderzoek of project uit het studiejaar 2011/2012. Deelname is mogelijk op individuele basis, maar ook in groepsverband. De jury houdt rekening met het onderwijsniveau en het studiejaar. Alle inzendingen hebben gelijke kans om te winnen. Inschrijven kan tot 1 september. Download het inschrijfformulier en de voorwaarden op www.woodchallenge.nl.

Inschrijven kan tot 1 september via www.woodchallenge.nl

Reageer op dit artikel