nieuws

Aanbestedingswet duldt geen uitstel meer

Geen categorie

VNO-NCW en MKB-Nederland vinden dat de aanbestedingswet, die al sinds april 2011 bij de Tweede Kamer ligt, zo snel mogelijk moet worden behandeld.

Aanbestedingswet duldt geen uitstel meer

Wachten op nieuwe Europese richtlijnen wijzen de ondernemers resoluut van de hand. De noodzaak van een goede wettelijke regeling voor zowel de opdrachten boven als onder de Europese drempel is groot. Volgens VNO-NCW en MKB-Nederland lopen ondernemers nu tegen veel problemen op.

De wet moet voorkomen dat onnodig zware eisen en voorwaarden worden gesteld aan de ondernemer. Het huidige voorstel voor een nationale aanbestedingswet en de diverse amendementen van Kamerleden die circuleren voorzien daar volgens de ondernemingsorganisaties in.

Reageer op dit artikel