nieuws

Van Dongen in openingsdebat jaarcongres

Geen categorie

Gisteren is bekend geworden dat de nieuwe Rijksbouwmeester, Frits van Dongen, plaatsneemt in het openingsdebat van het jaarcongres van de Architect dat op 12 oktober in Utrecht plaatsvindt. Het thema van het congres is ‘Binnenstedelijk Bouwen’, aangezien de komende jaren een groot deel van de bouwopgave zich in de stad bevindt. Bouwen in de stad omvat meer dan verdichten, het gaat ook over ruimte maken voor groen en kwaliteit.

Van Dongen in openingsdebat jaarcongres

 

Van Dongen ziet als Rijksbouwmeester zijn belangrijkste taak in het aanpakken van de leegstand. Dit zei hij in een interview met Paul van Liempt van BNR. Naast zijn rijksbouwmeesterschap blijft Van Dongen partner in de Architekten Cie.

In gesprek?

Ben je benieuwd naar het openingsdebat? En wil je meepraten? Kom dan naar het Vorstelijk Complex in Utrecht op 12 oktober door je aan te melden voor het congres.

Reageer op dit artikel