nieuws

Start bouw Park Hoog Lede Vlaardingen

Geen categorie

Donderdag 8 september is de aftrap van de bouw van de nieuwe woonlocatie Park Hoog Lede in Vlaardingen. Hans van Egmond Totaal Architectuur is verantwoordelijk voor zowel het stedebouwkundig ontwerp als het ontwerp van de 225 woningen.

Start bouw Park Hoog Lede Vlaardingen

 

 

In Park Hoog Lede komen in totaal 225 woningen in meerdere deelplannen. Het project ligt op het terrein van het voormalige Holy (Vlietland) ziekenhuis. Deelplan 1 bestaat uit een appartementengebouw met 20 appartementen en twee penthouses. De oriëntatie van het gebouw is op de Vlaardingse Vaart. De woningen zowel in deelplan 1 en 2 vallen in de categorie, vrijstaand, 2 onder 1 kap woningen en eengezinswoningen.

Hoog Lede Vlaardingen 

Naast AM en LSI project investment zijn Kanters Bouw en Vastgoed bij de bouw van het projectbetrokken. Het ontwerp van Hans van Egmond Totaal Architect is gebaseerd op klassieke architectuur.

Reageer op dit artikel