nieuws

Vierde lezing Spatial Senses

Geen categorie

De vierde lezing van de reeks Spatial Senses wordt op 15 september gehouden. Spatial Senses gaat over de hoe de zintuigen een cruciale rol bij de beleving van de wereld om ons heen een rol speelt. In deze lezing besteedt Mieke de Bock, aandacht aan het zintuig zien. Visuele taal en sfeer vormen de basis van deze avond.

Vierde lezing Spatial Senses

 

 

 

 

Met visuele taal bedoelt Mieke de Bock dat we met elkaar communiceren door datgene wat we zien. Krijgen we meer kennis van en respect voor de betekenis van het visuele, dan is het makkelijker met elkaar te communiceren. Het woord sfeer gebruikt zij om de ontstane stemming te beschrijven – door het samenvoegen van kleur, materiaal, dessin en vorm. Onder andere interieurarchitecten werken voor opdrachtgevers die naast de kwaliteiten van de ontwerper ook aandacht willen voor hun smaakpreferentie of merkuitstraling.

Mieke de Bock is specialist op het gebied van visuele communicatie en werkt voor bedrijven zoals Auping, Keramag en Triodosbank. Zij studeerde aan de Academie voor Industriële Vormgeving Eindhoven AIVE en binnenhuisarchitectuur aan de Rietveld Academie in Amsterdam.

Spatial Senses #4

Aanvang: 19:30 inloop, 20:00-21:00 lezing,
vanaf 21:15 napraten in Café de Zwijger
Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam, www.dezwijger.nl
Toegang: gratis
Aanmelden: mail naam en functie naar secretariaat@bni.nl
Informatie: www.bni.nl

 

 

Reageer op dit artikel