nieuws

Landal Aelderholt uitgebreid met Eco-woningen

Geen categorie

Op het recreatiepark van Landal Greenparks in Aelderholt is onlangs de eerste fase van de uitbreiding van het park opgeleverd. Deze eerste uitbreiding omvat de Eco-woningen. In oktober van dit jaar zal de laatste fase van het project worden opgeleverd. De gehele uitbreiding van dit recreatiepark is ontworpen door Factor Architecten (onderdeel van IA Groep).

Landal Aelderholt uitgebreid met Eco-woningen

 

De nieuwe 8-persoons bungalows zijn voorzien van een eco-schakelaar, waterbesparende douches en zonnepanelen. Deze zonnepanelen produceren naar schatting 50% van de totale stroombehoefte van deze bungalows per jaar. Tevens is gekozen voor optimale dakisolatie en is er driebladig glas gebruikt dat zorgt voor extra isolatie. Ook zijn de bungalows voorzien van bewegingssensoren die de verlichting en verwarming aansturen. Bovendien zijn de dakpannen van de woningen vogelvriendelijk.

Factor Architecten heeft gezorgd voor het ontwerp van de 8-, 10-, 12-, 16- en 24-persoons bungalows op Landal Aelderholt. Er is gekozen voor een boeren erf concept waarbij de focus ligt op de omgeving. De nieuwe woningen staan op de voormalige golfbaan van het recreatiepark.

Reageer op dit artikel