nieuws

Valentina Soana wint Offecct Prijs 2011

Geen categorie

De winnaar van de Offecct prijs 2011 is Valentina Soana met “Ornamental Hypertrophy.” Meubelfabrikant Offecct biedt architectuur studenten aan het koninklijk instituut voor technologie in Stockholm zo de kans hun ontwerp te promoten.

Valentina Soana wint Offecct Prijs 2011

 

 

 

Het project is een uitbreiding van de San Lorenzo in Rome. Het nieuw gebouw fungeert als een kunstcentrum en beweegt zich tussen de bestaande gebouwen. Het ornament is opgevat als een bewoonbare maar uitbundige ruimte. Valentina Soana herziet in dit project architectonische begrippen als ornamentatie, geometrie en ruimte.

De vijf genomineerde projecten van de Offecct prijs 2011 waren:

 -Kelda Bryson-Swartz: Non Stop Kids, an all hour kindergarten
 -Liisa Gunnarsson: Place Lalla Yeddouna
 -Rebecca Edwards Mannheimer: Mother-And-Child Prison
 -Fabian Nyström: What Is Suddenly Realized
 -Valentina Soana: Ornamental Hypertrophy

Deze projecten zijn de hele zomer te zien in de Offeccts showroom, Stockholm.

 

Reageer op dit artikel