nieuws

Amsterdam nieuw designhotel rijker

Geen categorie

Nadat de opening een paar keer is uitgesteld was het deze week dan toch zover, de opening van Canal House, een modern designhotel aan de Keizersgracht in Amsterdam. De modern ingerichte kamers, ontworpen door het Amsterdamse architectenbureau Concrete, staan in contrast met de historische panden waar het hotel in huist.

Amsterdam nieuw designhotel rijker

 

 

Canal House bestaat uit drie authentieke zeventiende-eeuwse grachtenpanden en telt vijf verdiepingen, met op de eerste verdieping de receptie, bar, lounge en het restaurant. De 23 kamers hebben elk een geheel eigen identiteit van Concrete gekregen.

Er zijn vijf verschillende kamercategorieën: Good, Better, Great, Exceptional en Best. Alle kamers zijn uitgerust met de laatste technologie en kijken uit over de Keizersgracht of de stadstuin. Prijzen variëren van 240 tot 700 euro per nacht per kamer.

Canal House is onderdeel van het Britse hotelketen A Curious Group of Hotels. Naast het Parijse L’Hotel en het bijbehorende met Michelinster bekroonde Le Restaurant en Cowley Manor in de Engelse Cotswolds is Canal House het derde hotel binnen de groep.

Reageer op dit artikel