nieuws

Discussie beeld internationale stad

Geen categorie

Het Haags Architectuur Café organiseert woensdag negen maart een discussie over het beeld van een internationale stad. Met de gebouwen van de Hoge Raad en Eurojust wil de gemeente haar identiteit als Internationale Stad van Recht en Vrede versterken, maar hoe versterken deze gebouwen de stad zelf?

Discussie beeld internationale stad

 

Vier deskundigen gaan onder leiding van Jacob Voorhuis (universitair docent architectuurfilosofie aan TU Eindhoven) in gesprek over de relatie tussen politiek en stadsbeeld: Erik Pasveer (hoofd stedenbouw DSO, gemeente Den Haag), Charles van Marrelo (coördinerend architect), Endry van  Velzen (architect en lid van de Welstandscommissie Den Haag) en Martin Boisen (universitair docent Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit van Utrecht.

De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht vanwege de zaalcapaciteit. 

Reageer op dit artikel