nieuws

Architectuurapp Den Haag vanaf 7 april te downloaden

Geen categorie

Altijd al Den Haag willen bekijken maar nooit de tijd gehad? Vanaf 7 april kan het met de nieuwe Haagse Engelsetalige UAR voor de smartphone. De architectuurapplicatie geeft aan de hand van tekst, beeld, archiefmateriaal en film informatie over de gebouwde omgeving en laat zien hoe Den Haag wordt, was of had kunnen zijn.

Architectuurapp Den Haag vanaf 7 april te downloaden

 

 

Met de Engelse versie kunnen ook toeristen en expats meer te weten komen over de vele imposante gebouwen, pleinen of straten in Den Haag of een wandelroute volgen. Door de toevoeging van de geavanceerde 3D modellen, gemaakt door DPI Animation House, wordt het ook mogelijk om ‘te zien wat er niet is’. Na Rotterdam, Amsterdam en Den Bosch is Den Haag wereldwijd de vierde stad die in de applicatie is opgenomen.

De 3D architectuurapplicatie is het resultaat van de samenwerking van Monumentenzorg Den Haag en Stroom Den Haag.

 

Reageer op dit artikel