nieuws

De eerste toiletwinkel ter wereld is geopend

Geen categorie

Het idee is ontstaan toen 2theloo bedenker Erik Treurniet met zijn dochtertje winkelde. Zijn dochter moest nodig een toiletbezoek brengen en besefte dat dit een lastige opgave is. Nergens is er een toilet te vinden en ‘in een cafe voel je je gegeneerd als je geen drankje koopt’. Het werd tijd om hierop in te spelen door een eerste echte toiletwinkel te openen: 2theloo. Onlangs opende 2theloo haar deuren in Amsterdam.

De eerste toiletwinkel ter wereld is geopend

Unieke toiletbelevenis
De 2theloo winkel op nummer 126 in de Amsterdamse Kalverstraat heeft 16 bijzondere toiletruimtes, ieder met een eigen stijl. Er is een toiletruimte waar men als het ware ‘bekeken’ wordt door een groot oog of een afbeelding van een meeglurende struisvogel op de muur kan zien. Het interieurontwerp is van Dumoffice.

 

Winkel
Naast het functionele aspect is 2theloo ook een winkel waar men diverse toilet gerelateerde artikelen kan vinden, van luiers tot tampons. Maar ook 2thel’eau flessen water, lipgloss en een kop A-merk koffie. Klanten krijgen na betaling van een toiletbezoek, tevens korting op aankoop van een artikel uit de winkel.

Na Amsterdam zullen het komende half jaar in 6 Europese landen 2theloo winkels worden geopend.

Reageer op dit artikel