nieuws

Bouw B-Tower mag worden hervat

Geen categorie

Projectontwikkelaar MAB mag de bouw van de BTower in Rotterdam hervatten. Dat schrijft verantwoordelijk wethouder Hamit Karakus donderdag in een brief aan de gemeenteraad. De bouw van de woontoren bij de Koopgoot lag sinds oktober stil, nadat een verdieping was ingestort.

Bouw B-Tower mag worden hervat

In de afgelopen weken heeft de projectontwikkelaar een plan van aanpak ingediend. “Door alle partijen is hard gewerkt om de veiligheid voor de verdere afbouw te waarborgen”, zo schrijft Karakus. De gemeente blijft het bouwproject controleren, onder meer op de bouwveiligheid, de fundering en de constructie van het pand.

Lees verder op Cobouw.nl

 Karakus stelt verder dat er op dit moment geen aanleiding is om te veronderstellen dat er sprake is van structurele tekortkomingen in de wijze van bouwen.

Reageer op dit artikel