nieuws

Babylon Den Haag bereikt hoogste punt

Geen categorie

Babylon Den Haag heeft zijn hoogste punt bereikt. Het ontwerp van Meyer en Van Schooten Architecten bevat appartementen, een full service business center met kantoren, een shopping, center, fitness, hotel, restaurant en bars.

Babylon Den Haag bereikt hoogste punt

 

 

 

De architecten hebben het project opgevat als ‘New City in the City’- concept, een 24-uurs stedelijk leefgebied met alle mogelijke functies en voorzieningen op het gebied van wonen, werken en winkelen. Mede door de ligging midden in de binnenstad, direct naast Station Den Haag Centraal is het project niet alleen een geschikte plek om te wonen maar ook geschikt als (inter)nationale OV-hart.

De New Babylon City Tower, het hoogste punt van het het project is 142 meter hoog de hoogste woontoren van de stad. In totaal zijn er in de City Tower 99 koopappartementen en 106 huurappartemen die zijn verkocht aan Amvest. De naastgelegen Park Tower is eind 2010 opgeleverd en is inmiddels voor 80 procent bewoond.

 

Reageer op dit artikel