nieuws

Iyad Alsaka en David Gianotten nieuwe partners OMA

Geen categorie

OMA heeft Iyad Alsaka en David Gianotten benoemd als nieuwe partners in het bedrijf. De nieuwe partners moeten het groeiende portfolio van OMA in Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Azië ondersteunen.

Iyad Alsaka en David Gianotten nieuwe partners OMA

 

 

 

 

Iyad Alsaka, directeur-architect, is op het hoofdkantoor in Rotterdam verantwoordelijk voor projecten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Hij werkt momenteel aan masterplannen in Libië en aan projecten in Saoedi-Arabië, Egypte, Syrië en Marokko. In 2008 werkte hij aan Waterfront City in Dubai, samen met enkele andere projecten in de Golfregio.

Gianotten is general manager-architect van OMA-Azië. Hij is projectdirecteur voor OMA’s activiteiten in het West Kowloon Cultural District project, een uitbreiding met musea, theaters, culturele productie-installaties en het grootste park van Hongkong. Hij leidt OMA-projecten in Azië, met inbegrip van de Taipei Performing Arts Centre, Chu Hai College in Hong Kong, de Shenzhen Stock Exchange en de Edouard Malingue galerie in Hong Kong, in juni vorig jaar.

Andere partners van het bureau zijn Rem Koolhaas en Ellen van Loon, Reinier de Graaf, Shohei Shigematsu en managing partner Victor van der Chijs.

 

Reageer op dit artikel