nieuws

Prijsvraag ‘Een tweede Leven’

Geen categorie

De BNA Kring Rijnmond heeft ‘Een tweede Leven’ gekozen als rode draad in de activiteiten van 2010. In het najaar leidt dat tot een prijsvraag waarin de kandidaten tijdens de finale-avond in november in een live-pitch strijden om een jury-publieksprijs voor het beste nieuwe idee voor de bestaande stad.

Prijsvraag ‘Een tweede Leven’

 

 

 

Een Tweede Leven (het thema van de Dag van de Architectuur 2010) laat zich vertalen als een transformatieproces of het opnieuw benaderen van iets niet materieels, zoals een idee.

De inschrijving voor de prijsvraag start op 23 september met een bijeenkomst in Factory 010 in Rotterdam over hetzelfde thema. Sprekers zijn onder andere Jeroen de Willigen van De Zwarte Hond en Hans van Heeswijk van Hans van Heeswijk architecten.

De winnaar krijgt een geldbedrag dat kan worden besteed om het winnende idee (en de maker) verder te ontwikkelen en promoten.

Meer informatie kringrijmond@bna.nl

 

Reageer op dit artikel