nieuws

Nominaties Building Holland

Geen categorie

De nominaties van de Building Holland Awards 2010 zijn bekend. De awards vormen een tweejaarlijkse erkenning voor de beste innovaties uit het vakgebied en zijn onderverdeeld in de categorieën BouwRAI, Urban Design en Gebouwtechniek. Per categorie zijn drie inzendingen genomineerd voor een Award. Op de openingsdag van Building Holland, 13 april worden de winnaars bekend gemaakt.

Nominaties Building Holland

 

 

BouwRAI

– Bloxa Domus bouwblok van Bloxa Domus. Dit bouwsysteem is gebaseerd op een aantal basiselementen, dat snel en eenvoudig is te plaatsen.
– De Hubbel van BUKO Bouwsystemen. Deze multifunctionele ruimte is ontworpen voor gebruik als professionele werkplek of als extra kamer bij de woning.
– Daas DuecoBrick van Daas Baksteen Zeddam. Met de introductie van DuecoBrick beantwoordt het bedrijf aan de stijgende vraag naar duurzame en ecologische gevelbekleding.

Daas Duecobrick Daas DuecoBrick van Daas Baksteen Zeddam

Urban Design

– InfraCore Inside van FiberCore Europe is speciaal ontwikkeld voor zwaar te belasten composiet draagconstructies.
– Belpasso Premio van METTEN Stein+Design. Dit bestratingssysteem met de CleanTop Technologie is ontworpen om reinigingskosten te verlagen, de levensduur te verlengen en de belevingswaarde van de gebruiker te optimaliseren.
– Sutu van Yalp. Deze interactieve voetbalmuur daagt jeugd uit om in beweging te komen. Voetbal wordt gecombineerd met gaming, maar dan actief.

Gebouwtechniek

– Passiefhuistoestel van Brink Climate Systems is een geïntegreerde oplossing voor duurzaam verwarmen, ventileren met hoog rendement en warmwatervoorziening voor woningen die voldoen aan de Passiefhuis-norm.
– Marvin van KiesGroenLicht. Deze nieuwe klokthermostaat is gebruiksvriendelijk ontworpen en heeft een eenvoudige bediening via touchscreen.
Omnia GreenGain van Villeroy Boch, Badkamer Wellness is het eerste wandcloset met slechts 3,5 lier water per spoelgang. Dit is een verminderig van 2,5 liter per spoelgang.

Omnia GreenGain van Villeroy Boch

Building Holland

Building Holland, de vakbeurs voor woningbouw, utiliteitsbouw en openbare ruikte wordt gehouden van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 april in AmsterdamRAI. Tijdens de beurs kunnen bezoekers zich laten informeren naar de ontwikkelingen rond de gebouwde omgeving waarbij de nadruk ligt op de ontwerpfase. Actuele thema’s als duurzaamheid, groen en de stad, integraal bouwen en veiligheid staan centraal en komen terug in debatten, workshops en in het openingscongres ‘Nederland bouwt Anders!’ en de SSA Conference.

 

Reageer op dit artikel