nieuws

Nominaties Lensvelt de Architect interieurprijs 2009 bekend

Geen categorie

Afgelopen woensdag heeft de jury uit liefst 82 inzendingen zes nominaties geselecteerd voor de Lensvelt de Architect interieurprijs, de prijs die de redactie van de Architect samen met de directie van Lensvelt voor de negende keer uitreikt.

De genomineerden zijn:

DSA-LEX.jpg
Doepel Strijkers Architects i.s.m. LEX-Architecten, woonhuis Parksite, Rotterdam

def-gummo.jpg
i29 interior architects, recycled office, reclamebureau Gummo, Amsterdam

def-phanta rei-4.jpg
i29 interior architects en Snelder Architecten, Panta Rhei, Amstelveen

def-bronks-2.jpg
Martine de Maeseneer Architecten, Bronks Jeugdtheater, Brussel

def-tribune-4.jpg
MVRDV met Richard Hutten, The Why Factory Tribune, TU Delft, Delft

RaadVanState-1.jpg
Merkx + Girod, Raad van State, Den Haag

De jury staat onder voorzitterschap van Harry Abels(IAA Architecten) en bestaat verder uit Eric Wezenberg (OIII Architecten), Jurgen Bey (Studio Makkink & Bey), Jan Tichelaar (Koninklijke Tichelaar Makkum) en Marc Dubois. Secretaris van de jury is Harm Tilman (hoofdredacteur de Architect).

De jury bezoekt in de komende weken de genomineerde projecten en zal op basis hiervan een winnaar aanwijzen. Deze wordt bekend gemaakt op 26 november 2009 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Schiecentrale te Rotterdam.

Verdere informatie: www.lai2009.nl

Reageer op dit artikel