nieuws

Nieuw hotel Vinkeveen

Geen categorie

Het nieuwe hotel van Apollo Hotels en Resorts langs de A2 in Vinkeveen wordt ontworpen door de architectencombinatie Van den Oever Zaaijer en Partners en Heyligers design + projects. Het nieuwe hotel moet het bestaande Golden Tulip Amsterdam Vinkeveen volledig gaan vervangen.

Begin juli heeft de architectencombinatie de opdracht verworven voor het ontwerp van de nieuwbouw. Het hotel krijgt 150 kamers, een uitgebreid congres- en vergadercentrum met banquetingfaciliteiten en wordt gesitueerd aan het water van de Vinkeveense Plassen. Het plan voorziet verder in een nieuwe haven met daaraan gelegen een restaurant, een havenbar, coffeebar en een apart à la carte-restaurant. Een skybar gelegen op de bovenste etage geeft uitzicht over de plassen en het Groene Hart.

Het hotel wordt ontwikkeld door M. Caransa en zal worden geëxploiteerd door Apollo Hotels & Resorts. Het hotel zal aan de viersterren- en Green Key-classificatie gaan voldoen. Er is nog geen harde datum waarop de bouw van het hotel klaar moet zijn.
Van den Oever Zaaijer & Partners is momenteel verder in de Amsterdamse horeca actief met hotel Casa 400, een ontwerp voor een hotel met 700 kamers en een hotel met 250 kamers in het Arenagebied bij het in aanbouw zijnde Endemol-complex.

www.oz-p.nl 
www.adch.nl 

Reageer op dit artikel