nieuws

Natuurlijk opbergen

Geen categorie

Bij het ontwerpen van de kast Treehouse liet de Utrechtse interieurarchitect Remy Meijers zich inspireren door een boomhut. Meijers wilde zijn ontwerp een eerlijk en puur karakter meegeven. Door de manier waarop de deuren zijn vormgegeven, heeft de kast een luchtig uiterlijk.

De Treehouse is in diverse afwerkingen en kleuren mogelijk. De robuuste scharnieren zijn gemaakt van roestvast staal en de kast sluit af met magneten, die subtiel zijn weggewerkt in het hout. De Treehouseis ook verkrijgbaar als dressoir. 

Voor Odesi maakte Meijers ook de stoel Easy, die is opgenomen in de zogenaamde Kweekvijver. Bezoekers van de website kunnen stemmen op de diverse ontwerpen in deze poule, waarna het meest populaire ontwerp door Odesi in productie zal worden genomen. DE Easy is een gemakkelijke en comfortabele eetkamerstoel, opgebouwd uit een chromen slede-onderstel en een voorgevormde beuken kuipzitting, bekleed met koudschuim en wol. De zijkant is subtiel ingelegd met een bruinleren bies. 

De stoel Easy is geschikt voor gebruik bij de eettafel Slide, eveneens een ontwerp van Meijers, en andere tafels uit de collectie.

Reageer op dit artikel