nieuws

Brochure voor buitenverlichting

Geen categorie

Met de brochure Licht in de buitenruimte biedt ERCO, fabrikant van architecturale verlichting, planners en gebruikers een interessant planningsinstrument. De brochure verschaft achtergrondkennis, laat aan de hand van concrete projectvoorbeelden lichtconcepten zien en biedt bovendien inspiratie voor toekomstige werkzaamheden.

In de buitenruimte, vooral in de openbare ruimte, dragen fabrikanten en planners van verlichting een speciale verantwoordelijkheid. Alleen antiverblindend, comfortabel licht creëert voor het menselijk oog optimale waarnemingsomstandigheden. Daardoor kunnen planners uiterst energie-efficiënt met lage verlichtingssterktes en subtiele contrasten werken. 

In de brochure geeft ERCO een toelichting op de vijf factoren voor succesvolle lichtconcepten, die de lichtkwaliteit, het ontzien van natuurlijke hulpbronnen en de energiezuinigheid optimaliseren. Deze factoren zijn: verticale verlichting, kwalitatieve lichtplanning, effectieve lichttechniek, intelligente lichtsturing en efficiënte lampen.

De brochure kan gratis worden gedownload van www.erco.com 

Reageer op dit artikel