nieuws

Personalia – Bart Bleker nieuwe voorzitter jury Bibliotheek++ Utrecht

Geen categorie

Bart Bleker is de nieuwe voorzitter van de jury die de architectenselectie zal uitvoeren voor Bibliotheek++ aan het Smakkelaarsveld te Utrecht. Hij volgt hiermee Aad Veenman op, die zijn voorzitterschap helaas vanwege gezondheidsredenen moest opgeven.

Ir. Bart Bleker (63) is oud-bestuurder van ABN AMRO Bouwfonds en Twijnstra Gudde. Hij studeerde civiele techniek aan de TU Delft. Momenteel is Bleker vooral actief als toezichthouder; onder meer bij de combinatie Universiteit/Hogeschool van Amsterdam, het Deventer Ziekenhuis en de Vereniging Hendrick de Keyser. Hij maakte onder meer deel uit van de jury voor de toekenning van de Betonprijs. 

Meer informatie over de bibliotheek++, de verdere procedure van de architectenselectie en de lopende rechtszaak, is te vinden op www.cu2030.nl.

Reageer op dit artikel