nieuws

Techniek – Reservoir voor lekwater doucheslang

Geen categorie

Kludi heeft voor baden in combinatie met een driegats- of viergats tegelrandmengkraan een oplossing gevonden om lekken te voorkomen.

Techniek – Reservoir voor lekwater doucheslang

De kraan wordt op een plaat gemonteerd die na het los draaien van twee verdekte schroeven met kraan en al opgelicht kan worden. Deze plaat kan worden voorzien van een geheel verchroomde afdekrozet of kan betegeld worden. 

 

Onder de plaat bevindt zich een kunststof reservoir. Daarin worden de toevoerslangen inclusief hoekstopkranen en de slang van de handdouche ondergebracht. Water, dat bij gebruik van de handdouche langs de doucheslang onder het bad terecht kan komen, wordt in dit reservoir opgevangen. Vanuit het reservoir is een afvoerslang verbonden met de badafvoer.

Reageer op dit artikel