nieuws

Techniek – Holonite en PPGevelbouw werken samen

Geen categorie

De fabrikanten van producten in gegoten composietsteen Holonite en PPGevelbouw gaan intensief samenwerken. Holonite is gespecialiseerd in deurdorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers. PPGevelbouw richt zich met name op geveltoepassingen in de woning- en utiliteitsbouw en bijzondere ornamenten in de buitenruimte (Urban Design).

Techniek – Holonite en PPGevelbouw werken samen

De bedrijfsprocessen van Holonite en PPGevelbouw vullen elkaar goed aan. Holonite is binnen het Geveltotaal Concept enerzijds gespecialiseerd in de productie van seriematige elementen, anderzijds levert het steeds meer speciaal ontworpen elementen die worden toegepast in metselwerk. Het bedrijf is goed in marktbewerking en marktpositionering. 

De sterke kanten van PPGevelbouw zijn de projectgerichte aanpak en de bouwtechnische kennis, ook op het gebied van meedenken over technische detailleringen.

Dankzij de samenwerking neemt het aantal mogelijkheden in maatvoering, kleuren en texturen toe in het Geveltotaal Concept. De bundeling van technische kennis leidt tot meer expertise en vergroot de slagkracht binnen het verkoop-, ontwikkel- en productieproces. Ook kunnen de productlocaties efficiënter worden ingericht. De gezamenlijke omzet van de bedrijven bedraagt 27 miljoen euro. 
www.holonite.nl 

Reageer op dit artikel