nieuws

Moooi opent vestiging in België

Geen categorie

Het Nederlandse meubelmerk Moooi opent vanaf 1 september een aparte vestiging in België, genaamd Moooi Belgium.

Moooi opent vestiging in België

Moooi is trots dat Dominique Meersman aan het hoofd van Moooi Belgium wil staan. Na te hebben gewerkt voor Modular Lighting Instruments was Meersman meer dan vijf jaar de rechterhand van Dirk Wynants bij Extremis. 

“Eén van de eerste stappen die ik zal nemen is het uitkiezen van een geschikte locatie voor de showroom”, laat Meersman weten. “Deze zal dienen als uitvalsbasis en kan op afspraak worden bezocht door professionele klanten.” 

Zoals de traditie betaamt, zal Moooi de lancering van het nieuwe kantoor luister bijzetten met een exclusief evenement, waarover binnenkort meer informatie volgt. 

www.moooi.com

Reageer op dit artikel