nieuws

Jaarcongres de Architect: Architectuur en Woningbouw

Geen categorie

Op 14 oktober houdt de Architect zijn jaarlijkse congres waarop de toekomstige woonopgave in Nederland aan de orde komt. Deze verandert onder invloed van maatschappelijke trends. Anders dan in het verleden wordt de oplossing niet meer gezocht aan de rand van de stad, maar in de stedelijke herstructurering.

Jaarcongres de Architect: Architectuur en Woningbouw

Wat zijn de consequenties hiervan? Is renovatie een oplossing? Verandert de rol die architectuur in de opbouw van de stad speelt? Hoe ga je om met privacy, collectief en individueel? Wat is het belang van duurzaamheid?   

Tijdens het congres Architectuur en Woningbouw wordt samen met architecten, opdrachtgevers, adviseurs en bouwers een antwoord gezocht op deze vragen. Na een plenair openingsdebat met de belangrijkste vertegenwoordigers uit het veld , verzorgen Stephen Taylor en Dick van Gameren de key note lezingen. ’s Middags worden workshops gehouden onder leiding van prominente architecten en deskundigen. 

Het congres van de Architect vindt plaats in het Scheepvaart en Transportcollege door Neutelings Riedijk Architecten in Rotterdam.

Meer informatie: www.congres-dearchitect.nl

Reageer op dit artikel