nieuws

Nieuwe regiodirectie AM Utrecht

Geen categorie

Vanaf 1 september wordt het directieteam van AM regio Utrecht gevormd door drs. R.J. (Ronald) Tol MCD en ing. A.S. (André) de Jong. Deze benoeming is het gevolg van het vroegpensioen van de huidige regiodirecteur G. (Gerrie) Loorbach. De Jong en Tol komen beiden uit eigen gelederen.

Ronald Tol gaat fungeren als voorzitter van het directieteam. In deze functie zal de verwerving en ontwikkeling van projecten een belangrijk aandachtspunt zijn. Sinds januari 2008 bekleedt hij de functie van adjunct-directeur van AM Utrecht, daarvoor was hij onder meer werkzaam bij AM in regio’s Noord- en Zuid-Holland. Eerdere ervaring heeft hij opgedaan bij BAM Vastgoed en HBG Vastgoed.

André de Jong, sinds 2004 adjunct-directeur bij AM Utrecht, is vanaf 1994 werkzaam bij het concern en haar voorgangers Amstelland en Wilma. Hiervoor was hij actief als project- en interimmanager bij diverse adviesbureaus en bij Bouwfonds. De ontwikkeling en realisatie van projecten wordt een van de speerpunten in zijn nieuwe functie.

www.am.nl

Reageer op dit artikel