nieuws

Internationale User Contest Nemetschek

Geen categorie

De bouwsoftwareontwikkelaar Scia, met hoofdzetel in Herk-de-Stad (B), geeft samen met de Nemetschek Engineering Group het startschot voor de zesde editie van haar internationale User Contest. Alle constructieprojecten die ontworpen zijn met software van de Nemetschek Engineering Group komen in aanmerking.

De User Contest wordt dit jaar opengesteld voor alle klantenprojecten die beroep doen op de softwareprogramma’s uit de Nemetschek Engineering Group, in het bijzonder Scia, Allplan, Frilo en Glaser. Daarom krijgt deze wedstrijd ook een nieuwe naam: de ‘Nemetschek Engineering User Contest 2009’. Ook zijn er nieuwe wedstrijdcategorieën en is de prijzenpot verhoogd.

De categorieën zijn uitgebreid naar: 
CAE – Bouwkundige elementen; CAE – Woningen en gebouwen; CAE – Bouwkundige werken; CAE – Industriële gebouwen en fabrieken; CAE – Speciale projecten; CAD – Engineering en gebouwen; CAD – Engineering, technische en speciale constructies

Deelnemers kunnen meerdere projecten indienen. Een internationale jury beoordeelt de inzendingen onder meer op originaliteit, moeilijkheidsgraad, technisch niveau en de inzet van de gebruikte softwaremiddelen. Het winnende project in elke categorie wordt beloond met een cheque ter waarde van 1.250 euro.

Deelnemen kan tot 30 november 2008. Meer praktische informatie en de mogelijkheid tot inschrijven is te vinden op www.scia-online.com/contest

Reageer op dit artikel