nieuws

Personalia – Stephanie Hottenhuis algemeen directeur Arcadis Duitsland

Geen categorie

Met ingang van 15 september is Stephanie Hottenhuis benoemd tot algemeen directeur van ARCADIS in Duitsland. Zij volgt hiermee Hans van Dord op, die de functie tijdelijk waarnam na het vertrek van de vorige directeur eind vorig jaar.

Stephanie Hottenhuis is vanaf 1995 in dienst van Arcadis. Sinds 2001 is zij verantwoordelijk voor het Arcadis Multinational Client Program. Binnen dit programma besteedde zij onder meer aandacht aan klantselectie, de toewijzing van (wereldwijde) account managers, coachen en trainen van klantgericht teams. Voor die tijd heeft zij verschillende functies in marktontwikkeling, project management en algemeen management vervult. Ook heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan het vergroten van de synergie tussen de milieu- en project management activiteiten van Arcadis. Vanaf 2005 is zij lid van de Raad van Commissarissen van het Engelse bedrijf Arcadis AYH.

www.arcadis.nl

Reageer op dit artikel