nieuws

Interieur – Vlaamse lichtkunstenaars

Geen categorie

Uit de fabrieken van het Belgische verlichtingsmerk Dark komen dit jaar weer allerlei verrassende nieuwe armaturen.

Interieur – Vlaamse lichtkunstenaars

De Paroq, ontworpen door het Zweedse designbureau Oldsjö Hultgren Design, is een decoratief wandverlichtingsarmatuur, bestaande uit verschillende elementen die met elkaar kunnen worden gecombineerd en een bijzonder beeld creëren op de muur. 

reserve-PAROQ.jpg

De Paroq is verkrijgbaar in het wit of zwart, in drie verschillende configuraties en met een zilveren of goudkleurige reflectorlamp. RAL-kleuren kunnen op aanvraag worden geleverd.

De ontwerper Pieterjan liet zich door de ruggenwervel inspireren voor de pendellamp Spine. Om een T5-lamp is een rechthoekige ‘ribbenkast’ gevouwen, die voor een bijzondere lichtverdeling zorgt. De behuizing is beschikbaar in wit of zwart, terwijl de bovenste lichtlijn in het wit, fluorescerend rood, zwart of blauw kan worden uitgevoerd. 

www.dark.be

Reageer op dit artikel