nieuws

De Architect aanwezig bij 100% Design

Geen categorie

Van 5 tot en met 7 juni is de Architect weer aanwezig bij 100% Design in de van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam.
De Architect heeft een stand in hal 2. De redactie van de Architect is op 5 en 6 juni aanwezig.

100% Design is een vakevenement op het gebied van interieurdesign in Nederland. Tijdens dit drie dagen durende evenement komen architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, facility managers, retailers en andere vakmensen samen om de nieuwste producten van geselecteerde deelnemers te bewonderen. 

De adviescommissie van 100% Design selecteert de deelnemers op innovatie en designgehalte. Fabrikanten, ontwerpers, importeurs en agenten van o.a. meubelen, sanitair, keukens, licht, geluid, textiel, materialen en vloeren laten de nieuwste producten zien. Ook vakbladen en beroepsverenigingen zijn vertegenwoordigd.

De zevende editie van 100% Design vindt plaats in de Van Nelle Ontwerpfabriek. Een architectonisch hoogtepunt, waarvan de monumentale koffie- en tabaksfabriek en omgeving voor het evenement worden ingericht. Met een apart Off Site programma, een spannende Best of the best expositie en een spetterend feest is 100% Design meer dan een beurs. Samen met een relaxte sfeer is het met recht een inspirerend evenement te noemen.

www.100procentdesign.nl

————————————————————————

Bijeenkomst Hergebruik en Interieur = VOL!

5-6-2008

Dit jaar zal de Architect een inspirerende borrel organiseren die in het teken staat van hergebruik en interieur. Onder genot van een hapje en een drankje presenteren wij ons nieuwe Interieurnummer. Daarnaast zal Evelyne Merkx een voordracht houden en in debat treden met hoofdredacteur Harm Tilman. 

De bijeenkomst vindt plaats bij onze partner Solunite. De showroom van Solunite is gevestigd aan de van Nelle Weg 1 te Rotterdam, schuin tegenover de ingang van 100% Design bij de van Nelle Ontwerpfabriek. 

Reageer op dit artikel