nieuws

Personalia – Arcadis breidt positie uit in Polen

Geen categorie

Met de overname van Elekol versterkt ARCADIS haar positie in Polen. Het Poolse bedrijf Elekol heeft een breed dienstenpakket op het gebied van ontwerp, techniek en bouw in railinfrastructuur en transportsystemen. Dit past goed binnen de strategie van ARCADIS, die onder andere is gericht op versterking van haar positie in de infrastructuurmarkt in Oost Europa.

De activiteiten van Elekol sluiten goed aan bij de al bestaande dienstverlening van ARCADIS op het gebied van railinfrastructuur en bieden aanvullende mogelijkheden op de Poolse markt. Beide partijen werkten in het verleden al samen, wat onder meer resulteerde in het project voor de Biala – Podlaska – Terespol spoorlijn. De overname is een voor ARCADIS een volgende stap naar het versterken van haar positie in dit Oosteuropese land. Polen is een aantrekkelijke markt en Elekol is de juiste partij om de uitdaging mee aan te gaan, aldus Michiel Jaski, lid Raad van Bestuur.

www.arcadis-global.nl

Reageer op dit artikel